top of page

Coachingtraject met opleidingsdagen en gratis demonstratie

Bijgewerkt op: 19 aug. 2021

Coaching met Eric van Poucke en coachingopleidingen

Vanuit een persoonlijke benadering streeft deze opleiding naar bewuste oplossingen en biedt een gerichte coachingopleiding aan zodat u de filosofie erachter zelf in de praktijk kunt brengen. De methodiek brengt structuur en diepgang. Gedurende de opleiding gaan we op zoek naar “de root” van de coachee in het coachingtraject bij Eric van Poucke. Het is een handleiding, een ruggensteun en ontwikkeld talenten voor ieder die groei bij de mens wil stimuleren.


Van oorsprong naar brug

“De root” kan bestaan uit verschillende facetten. Het kan dan gaan over talenten, interesses, kwaliteiten, hobby’s of succesverhalen van de personen in kwestie. Vanuit die ankerpunten bouwen we tijdens dit coachingtraject bruggen naar oplossingen. Dit traject vindt plaats in kleine groepen en is zonder meer uniek in zijn soort dankzij de werking met paarden en het integreren van een creatieve methodieken. Dankzij een toffe mix van kennis en ervaring, van opleidingen en visies, van oefeningen en experimenten brengen we de theorie meteen in de praktijk.


Maak kennis met Roots-to-Bridges

Bent u geïnteresseerd in een andere manier van coaching? Wilt u ervaren hoe u via paardencoaching zelf meer diepgang en structuur in uw leven brengt en ook anderen meeneemt op datzelfde pad? Dompel uzelf onder in het verhaal van Roots-to-Bridges via de gratis demonstratiedagen voor coaching met paarden die Eric van Poucke elke derde dinsdag van de maand in Peer (manegedomein Panhof) organiseert. Tijdens de demonstatie krijgt u meer uitleg over de gebruikte methodieken en demonstreert Eric van Poucke hoe Roots-to-Bridges ‘live’ in zijn werk gaat.


Zelf Roots-to-Bridges coach worden

Ziet u er wel wat in om zelf coach te worden en zo mensen meer diepgang in hun leven aan te reiken? Dan is Roots-to-Bridges van Eric van Poucke beslist een kennismaking waard. Ontdek de formule van opleidingsdagen op onze website. De opleiding tot coach telt 20 opleidingsdagen met reflectiemomenten, feedback en onder constante begeleiding. Na afronding van het coachingtraject krijgt u dan ook een certificaat van (paarden)coach en optie tot masterclasses. Dankzij deze handleiding stimuleert u de persoonlijke groei van mensen op een diepgaande manier.

Meer weten over Roots-to-Bridges? Neem dan snel contact met ons op.

38 weergaven0 opmerkingen
bottom of page