top of page

De originele teambuilding van Roots-to-Bridges. Meer dan enkel fun!

Teambuilding. Meer dan enkel fun.


Ga je met jouw medewerkers lekker eten, in de bomen hangen, wandelen in de natuur, … en merk je na enkele weken geen verandering op? Of is het team nog steeds op hetzelfde niveau met dezelfde inzet als voordien? Dan is de Roots-to-Bridges teambuilding fun plus de juiste aanpak.


Een teambuilding binnen jouw budget in binnen of buitenland. Belangrijker is een evenement die een aanzet geeft naar of het team naar een hoger level brengt. Duidelijke realistische doelen voor korte en lange termijn worden afgesproken met een realistisch stappenplan voor gedurende de teambuilding en erna, met of zonder begeleiding van Roots-to-Bridges.


Deze doelen brengen we in een uniek concept. De nieuwsgierigheid va de medewerkers wordt geprikkeld en iedereen stapt actief mee in de teambuilding. Zo verwachtte een BMW-garage slechts 22 van de 50 medewerkers. Tot zijn verbazing waren er twee niet aanwezig door ziekte. Een fabrikant ging om de twee jaar op reis met zijn klanten. Gemiddeld was dit een groep van 46 personen. Ons concept maakte bijna alle klanten en medewerkers nieuwsgierig. Er vertrok een groep met 76 personen naar Thailand.


Teambuilding, training en coaching is altijd in functie van de bedrijfsdoelen. Ontdek de mogelijkheden binnen jouw doel en budget gedurende een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page