top of page
Mentale coach voor bedrijven Roots to Bridges

TRAINING MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING BIJ ROOTS-TO-BRIDGES

Theorie direct omzetten in de praktijk op de werkvloer

Je hebt de theorie in je opgenomen, hoe breng je die naar buiten in de praktijk? Hoe doe je dat, groeien tot gedragsverandering met nieuwe overtuiging?

Een Roots-to-Bridges training voor je bedrijf is veel meer dan alleen opleidingsdagen: het combineert kennisoverdracht en coaching, met oefenmomenten, intervisies en persoonlijke begeleiding.

Hunker jij naar meer kennis?

 

Roots-to-Bridges heeft aandacht voor kennismaking, bewustmaking, betrokkenheid en hunkering en kennisoverdracht. Dat wat je beweegt opent deuren. Het erkennen van je uitdagingen en werkpunten leidt tot hunkering naar meer kennis, die je bij een voordeel voor jou of je team met zin gaat toepassen. Hierbij draait alles rond individuele en teamovertuigingen.

Training voor bedrijven - Roots to Bridg

NEEM CONTACT OP

Wat verwacht jij van een training voor je bedrijf? Vertel het aan Roots-to-Bridges, contacteer ons voor coaching of training op de werkvloer.

Roots-to-Bridges Trainingsmethodiek

De juiste match tussen trainer en trainee Eric Van Poucke

€ 40,-

Roots-to-Bridges boek Trainingsmethodiek

Een Roots-to-Bridges training is de combinatie tussen kennisoverdracht en coaching. Gedragsverandering met nieuwe overtuiging is het groeiproes die de trainer in handen neemt. De interesses van de trainees in een metafoor brengen opent deuren. Het team en deelnemers erkennen hun uitdagingen en ontwikkelpunten, met een hunkering naar kennis als gevolg. De aangebrachte kennis wordt toegepast wanneer er een voordeel is voor het team en elke trainee. Nieuw gedrag stellen beperkt zich niet tot de zichtbare handelingen. De gedachten en gevoelens van elke persoon bepaald dit mee. Daarbij is alles gestuurd vanuit de individule- en teamovertuigingen. Een Roots-to-Bridges training is de combinatie tussen kennisoverdracht en coaching. Gedragsverandering met nieuwe overtuiging is het groeiproes die de trainer in handen neemt. 

Verkopen met L.O.C.K. sleutel

Eric Van Poucke

€ 40,-

Verkopen met L.O.C.K. sleutel boek verkopen

De praktische too;box voor succesvol verkopen

De focus voor Roots-to-Bridges Verkoper is de prospect en klant. Op meerdere momenten in het proces laat hij hen hunkeren. Met zijn eigenheid, kennis en technieken sluit hij aan bij de contactpersoon. Verkoopsopleidingen brengen diverse methodieken en technieken aan. Maar een verkoop is succesvol door de verkoper. Hij zet de methodiek in welke nodig is op het moment en met een positieve overtuiging. De focus voor de Verkoper met L.O.C.K. – sleutel is de prospect en klant. Op meerdere momenten in het process laat hij hen hunkeren. Met zijn eigenheid, kennis en technieken sluit hij aan bij de contactpersoon. De hunkering met zintuiglijke meetpunten leidt naar de bevestiging. Er is betrokkenheid en interesse in plaats van weerstand.  L.O.C.K ondersteunt de verkoper in het verkoopsproces. Doelen en criteria voor elke stap zijn duidelijk. Targets worden snel behaald en langetermijn klantenrelaties stevig onderbouwd. 

bottom of page